HTML

Ani Camino Blog

Friss topikok

  • Filagóra: Kedves Annamária! Az utóbbi néhány hónapban szorgalmasan olvasgatom a caminóról szóló beszámolókat... (2008.04.07. 13:41) Micsoda fogadtatás!
  • Halas: Kedves Aninéni és szerettei! Ma akadtam erre a blogra és rátapadtam, mint a pióca... Kétszer járta... (2007.12.26. 15:15) Furdesrol szo sincs!
  • Marci: Hellóka, irigykedve hallom, hogy az óceán partján csücsülsz, nagyon zsír lehet! Itt akkora a hősé... (2007.07.22. 10:48) Lapzarta meg nincs!
  • Ági Barátnéd: Kedves Barátném, Ani! Remélem, hogy nem én leszek az utolsó hozzádszóló, így lapzárta idején, de h... (2007.07.20. 21:16) Hírzárlat...
  • Edit+Gábor: Kedves Ani! Sok szeretettel köszöntünk, immár itthonról és gratulálunk az Út megtételéhez. A cipőd... (2007.07.19. 18:45) Mi a legszornyubb, ami tortenhet egy zarandokkal?

Linkblog

2007.07.01. 17:34 cirinke

Es mit csinaltok egesz nap?

kerdezte telefonon Andi ferje.Ez olyan jo vicc, hogy vegig ezen rohogunk. A tegnapi szallas meger meg 1-2 mondatot.Lepusztult,piszkos tomegszallas,a vezetoje egy kozonseges luvnya, aki futyult mindenre. Mar 5-kor kezdenek kelni az elso zarandokok, es kepzeljetek, 3/4 7-ig nem nyitotta ki a wc-mosdo hazat,mert o akkor kelt. Olyan gyer volt a hely,hogy sokan kimentek a hazbol,es a fuvon aludtak a halozsakban.En azert eleg jol pihentem.Reggel aztan erzekeny bucsut vettunk Palmatol,akinek a legtobb ideje van,es nem akar ugy sietni. Meg egy kis maganyra is vagyott.De az oceannal meg osszefuthatunk,foleg,ha tartjuk a kapcsolatot a blogon keresztul. Igaz,Palmi? Azt elfelejtettem megirni,hogy mar 3 napja eljottunk La Riojabol, es atmentunk Kasztilia  taromanyba. Veget ertek a szoloskertek, most mar vegeerhetetlen gabonamezok vannak. Es ma az utolso 11 km-t(a 3o-bol)mar a mesetan tettuk meg. Ez azt jelenti:fennsik.Megdobbento elmeny, akarmerre nezel,csak buzamezo es az eg. Olyan kozel van, hogy azt hiszed, ha kinyujtod a kezed, elered a felhoket. Olyasmi, mintha hajotorottkent hanykolodnal a tengeren,csak a horizont es ahullamok. Csak itt a buzamezo hullamzik. Furcsa, de szep latvany. Szerencsenk volt ma az idovel, mert a tegnapi hoseg helyett me huvos szel fujt(vegig szembe), sot esett 5 csepp eso is. Ez azert is nagy szerencse, mert a mesetan aztan nincs egy gramm arnyek sem. Ha mar nem birod tovabb,(vagy barmi mas okbol) bemesz a buzaba, tele leszel toklasszal, de meg a legintimebb helyeken is. Vegre megerkeztunk Hontanasba, es itt egy hiper-szuper kenyelmes szalleast kaptunk.Puszi,irjatok!

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://anicamino.blog.hu/api/trackback/id/tr91109537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marci 2007.07.01. 18:55:12

Jajj, iszonyat gyönyörű lehet a táj!! Életem során az ilyen, és a még extrémebb helyeket szeretném bejárni!! (még egy-két év meló a parkban...)Fotóz, fotózz, nem tudom elégszer mondani!!!
Írod mindig, h mindennap írjak, de nem tudok minden nap, sajnos! De amikor tudok, írok! Ma takarítottam egy kicsit, meg Kata és Mackó kijöttek velem, még úgysem voltak ott! A mosógép beindításáig még mindig nem jutottam el, de már nagyon fogy a ruhakészlet... Bár ilyen melegben minek zokni, gatya...
Ma rántottsajtot csinálok Katával, remélem jó lesz. Tudom, tudom, 2szer kell panírozni!!! :)
Puszi, vigyázz magadra, különösképp a kezedre! Tényleg, nem fáj már a hegy óta?? Üdv

annapetra 2007.07.01. 23:30:10

tudom, h nem ma ünnepled, de mégis csak Annamária-nap van!!! Éljen!!!
Hú, nagyon kíváncsi vagyok már, hogy milyen leszel, ha megérkezel, mármint bölcsebb? szentimentálisabb? vagy csak szimplán izmosabb? :)
pusz, Anna

Erzsok 2007.07.02. 08:26:31

Július van, és határtalan búzamező...
Szia! Most ki fogok hagyni napokat, mert Tördasra települtem, de azért a családtagjaim minden lépésedről értesítenek. Csak nyugodtan higgy a csíben, a búzamezőben, a társaság erejében és bennünk, hogy óvó gondolataink segítenek utadon. (Kicsit azért irigy vagyok a "társaságra", mert velük éled át a részleteket.) Itt emlékztetnék mindenkit a július 28-ára!!!
Puszi: Erzsike

Ági Barátnéd 2007.07.02. 10:09:16

Szia, Ani, köszi az SMS-t, sajnos nem voltam gépközeli állapotban, de olvastam ma, hogy kár lett volna fáradozni?! Nem volt kamera, vagy annyi fehéringes, szalmakalapos integetett, hogy Téged lehetetlen volt felismerni? Már mindegy, ezt majd úgyis csak akkor tudom meg, ha hazajöttél, mert azt tudod, hogy 21 nap múlva újra a hazai utakat járod- várod?
Vigyázz a többi körmeidre, puszi: Ági
süti beállítások módosítása