HTML

Ani Camino Blog

Friss topikok

  • Filagóra: Kedves Annamária! Az utóbbi néhány hónapban szorgalmasan olvasgatom a caminóról szóló beszámolókat... (2008.04.07. 13:41) Micsoda fogadtatás!
  • Halas: Kedves Aninéni és szerettei! Ma akadtam erre a blogra és rátapadtam, mint a pióca... Kétszer járta... (2007.12.26. 15:15) Furdesrol szo sincs!
  • Marci: Hellóka, irigykedve hallom, hogy az óceán partján csücsülsz, nagyon zsír lehet! Itt akkora a hősé... (2007.07.22. 10:48) Lapzarta meg nincs!
  • Ági Barátnéd: Kedves Barátném, Ani! Remélem, hogy nem én leszek az utolsó hozzádszóló, így lapzárta idején, de h... (2007.07.20. 21:16) Hírzárlat...
  • Edit+Gábor: Kedves Ani! Sok szeretettel köszöntünk, immár itthonról és gratulálunk az Út megtételéhez. A cipőd... (2007.07.19. 18:45) Mi a legszornyubb, ami tortenhet egy zarandokkal?

Linkblog

2007.06.29. 17:29 cirinke

Ezer agra sut a nap,

es ehhez kepest 3 hegyen kellett ma atmennunk. Arnyek egy deka se, most bezzeg nem volt huvos. 3o volt a terv, de a tarsasag nagyobbik fele rohadtul kivolt, es az utolso elotti faluban akart aludni. Nekem igy is jo, nem akartam szivoskodni,mert jo kis banda, ameddig lehet, egyutt maradunk.(De mindenki maskor megy haza).Igy csak 27 km lett.Ages nevu faluban vagyunk, a szallas eleg jo, mindjart megyek furdeni. De meg azt leirom ,hogy hogy kell megvarrni a vizholyagot.Fogsz egy tut,amibe feher cernat fuzol. Ovatosan atszurod a megemelkedett boron,ez nem faj.ha nem szurol melyre. A cerna 2 veget osszebogozod,es csoppentesz ra Betadint;ez csip. A trutyi kifolyik, a Betadin befolyik,es a cerna nem engedi, hogy ujra megteljen vizzel. Az elso napokban lett 3 vizholyagom, de miota megvarrtam oket, nem lett tobb. Ehhez kell egyebkent a szarvasfaggyu is, mert puhitja a bort, es akkor (talan) nem lesz holyag. Holnap erunk Burgosba, de hogy pontosan mikor,azt nem tudom megjosolni, mert a kulvarosokon valo atvergodes mindig kiszamithatatlan. Arra gondoltam, hogy majd megeresztek 1-2 sms-t,es aki eppen raer, megnezheti a lovasszobros teret. Feher ingben fogok integetni. A nagy szalmakalapommal sajnos nem, mert ma, amig bementunk kavezni egy barba, eltunt a hatizsakomrol,valszeg egy aranyos kiskutya ette meg...Majd Burgosban veszek masikat.Mindenkinek koszi az uzeneteket, Patrik,persze mondhatod a tobbieknek is. Puszi.

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://anicamino.blog.hu/api/trackback/id/tr31108560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

judit 2007.06.29. 21:15:31

A jo kis banda a legfontosabb az eletben.Jol döntöttel.
Remelem csinalsz majd itthon,vagyis otthon egy szupi beszamolot.Ezt en is szivesen meghallgatnam.Erzsike szavaival elve,ez nem semmi amit csinalsz.
Ha leirom,hogy itt Svajcban mit mondanak szerencsekivanatnak,talan felreeertened,de azert csak leirom:
TOJ;TOJ;TOJ!

Horváth Ili 2007.06.29. 22:37:29

Hola Ani!
A tanévvégi kábulatból csak most kapcsolódtam rá a blogodra és a kábulatból ámulatba estem. Azt mindig tudtam, hogy a látsztra törékeny Ani vasból van és legyűri a kilométereket, de így élőben mégis nagyon izgalmasak a beszámolóid. Láttam, hogy a szarvasfaggyús mondatodat már lefordították spanyolra, így az utadat egy másik nélkülözhetetlen spanyol mondattal szeretném támogatni: Una cervezas, porfavor! /Egy sört kérek!/ Ha valamit le kell fordítani spanyolra írd le, és megpróbálom Peti spanyol tudását aktivizálni. Veled vagyunk, adios Horváth Ili és családtagjai

Sari 2007.06.30. 08:24:27

...természetesen nem csak azt a szánalmas kis szégyenkező sorocskát akartam volna idebiggyeszteni, de meggyűlt a bajom ezzel az oldallal: az első ENTER utáni (hozzáteszem szép hosszú) szöveget lehagyta, és már nem tudtam újraírni...>:((( grrr... úgyh most már nem is merek ENTERt ütni... viszont még mindig váratok magamra itten szerdáig - mert Balcsin nincs NET.
addig is puszillak, Ani, és megwuduzom a kiskutyát! ;) ja, és üdv a társaságnak is :)

Évi 2007.06.30. 12:26:17

Nem tudom, nálatok mi van, de énnálam a burgosi webkamera megállt szerda éjjel 23:29-kor, és nincs élő kép! :(
Remélem rendbejön, mire Ani odaér. Akik nem találták, itt elérhetik:

www.cajadeburgos.es/webcam/cid.htm

Feri bá 2007.06.30. 14:52:09

Évi ! Anéni még az időt is meg tudja állítani (vagy elindítani)...

annapetra 2007.06.30. 15:07:17

igen, sajnos beragadt burgos... pedig Aninéni azt írta most, h 3kor lesz ott, vagyis most... de hátha akkor fél nap múlva látjuk őt :) szóval jún.30. 15 óra körüli képet keressetek az Éva által megadott honlapon :)
pusz

Évi 2007.06.30. 15:17:44

Válaszoltam neki, h ez sajna most nem fog menni, de azért milyen pech már, hogy pont most!
Várjuk a bejelentkezésedet Ani! :)

Puszi
süti beállítások módosítása